Goran Navojec nakon dugo vremena progovorio o vezi s kolegicom: Divna je žena

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Goran Navojec godinama je u vezi s kolegicom Marijom Škaričić, no par se drži dalje od očiju javnosti. Zato je Goranova izjava o njihovoj ljubavnoj vezi privukla mnogo pozornosti. Naime, zajedno glume u komediji Danisa Tanovića Nakon ljeta, a Goran se osvrnuo na njihovu suradnju na setu.

"Mi se u filmu ne susrećemo, ali imali smo priliku raditi nekoliko filmova i ona je meni stvarno najbolja glumica. Ne samo u Hrvatskoj nego i na ovim prostorima, kako mi to kažemo. Divno je s njom raditi, bojali smo se toga prvi put kad smo imali priliku raditi skupa, međutim probili smo led i prekrasna je kolegica, osim što je prekrasna žena. Prekrasan je čovjek i predivna kolegica", rekao je za IN Magazin na splitskoj premijeri filma.

Poznaju se od studentskih dana

Goran i Marija poznaju se još od studentskih dana. Navojec je 13 godina bio u braku s koreografkinjom i plesačicom Larisom Lipovac Navojec, s kojom ima i sina Grgura, dok je Marija bila u višegodišnjoj vezi s redateljem Hrvojem Hribarom. Da su zajedno, počelo se pričati 2016., godinu dana nakon Goranovog razvoda. 

>>Larisa Lipovac Navojec otkrila zašto je zadržala prezime bivšeg muža Gorana Navojca

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.