Jenna Ortega priznala da se teško nosi sa slavom: "To je zastrašujuć osjećaj"

Screenshot: YouTube

JENNA Ortega, zvijezda novog nastavka Bubimira, otkrila je da se teško nosi sa slavom.  

Ortega, koja se proslavila ulogom u seriji Tima Burtona Wednesday, karijeru je počela sa samo 10 godina u seriji Disney Channela Stuck in the Middle te u hit seriji Jane the Virgin, a glumila je i u filmu Iron Man 3.  

21-godišnja glumica u intervjuu za MTV govorila je o poštovanju i divljenju prema kolegici Winoni Ryder, zvijezdi filma Bubimir iz 1988., koja se također pojavljuje u nastavku. 

Ortega je objasnila kako je s glumicom razgovarala o sličnostima koje ih povezuju. Naime, Ryder je također počela karijeru u ranoj dobi. S 15 godina glumila je u filmu Lucas iz 1986., a tijekom snimanja Bubimira navršila je 16 godina. 

"To je zastrašujuć osjećaj" 

"Sjele smo i dugo razgovarale o tome. I to je stvarno, stvarno ohrabrujuće i utješno, posebno zato što, kad smo snimali nastavak Bubimira, nije prošla ni godina dana od izlaska Wednesday, tako da je sve još uvijek bilo svježe i novo", ispričala je Ortega pa objasnila kako nije lako nositi se sa slavom. 

"To je zastrašujuć osjećaj. I ne govorim to da bih se žalila. Puno toga se događa. I to je definitivno prilagodba", priznala je. 

"Jako sam zahvalna što sam tu gdje jesam i Ryder mi je rekla slično. Bilo je tako lijepo razgovarati s nekim tko me zapravo razumije jer se možete obratiti svojoj obitelji, koja vas voli i podržava vas, ali oni ne znaju kako je to. To je bila jedna od stvari oko kojih smo se povezale", ispričala je. 

U novom nastavku Bubimira glumi i Michael Keaton, koji se ponovno našao u glavnoj ulozi, te Catherine O'Hara, koja je također glumila u filmu iz 1988. Film stiže u kina u petak, 6. rujna. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.