Johnny Depp sredio zube i pokazao novi, blistavi osmijeh

Screenshot: Instagram

Johnny Depp prošle godine zabrinuo je fanove svojim izgledom, a najviše pažnje tada privukli su njegovi zubi koji su izgledali kao da su potpuno truli. Glumac je sada snimljen tijekom odmora na Bahamima i izgledao je potpuno opušteno i raspoloženo.

>> "Zašto ne posjeti zubara?": Fanovi šokirani nakon što su vidjeli zube Johnnyja Deppa

Rukovao se s obožavateljima u jednom kafiću, a čak je stao i iza šanka i pomogao konobaru da mu pripremi piće. Depp se u videu nasmijao nekoliko puta, a fanovi su u komentarima primijetili da je 61-godišnji glumac sredio zube.

Fanovi pišu: "Izgleda bolje nego ikad"

"Čini mi se da mu zubi izgledaju dobro sad", "Zubi su mu konačno ravni i bijeli", "Definitivno je sredio zube. Izgleda bolje nego ikad", nizali su se komentari. Mnogi fanovi su iskazali sreću jer vide svog omiljenog glumca sretnog i nasmijanog: "Hvala ti što dijeliš s nama svoje sretne trenutke."

Govorio je da je ponosan na svoje zube

Slavni glumac oduvijek je imao problema s oralnom higijenom, što potvrđuje njegova izjava iz 1995. godine za časopis Premiere. "Imam hrpu karijesa. Uradio sam korijenski kanal prije osam godina i nije dovršen. To je kao mali pokvareni komad. Ponosan sam na svoje zube", izjavio je Depp tada.

Objasnio je i da mu se ne sviđaju ljudi s čistim bijelim zubima. Naveo je da unatoč lošim zubima nije želio prestati piti crno vino i pušiti cigarete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.