Lady Gaga otkrila kako je upoznala zaručnika: "Stalno sam se raspitivala o njemu"

Foto: EPA

Pjevačica Lady Gaga je za Vogue otkrila rijetke detalje iz privatnog života. Ispričala je kako je upoznala biznismena Michaela Polanskog i govorila o njihovim zarukama. 

Njena majka Cynthia Germanotta prva je upoznala Michaela te je došla do Lady Gage i rekla joj: "Mislim da sam upoznala tvog muža." Pjevačica se prisjetila kako joj je rekla da nije spremna upoznati muža.

Međutim, otišla je na rođendan Seana Parkera u rujnu 2019. i, kako je rekla, stalno se raspitivala o Polanskom sve dok se konačno nisu upoznali. Te večeri su tri sata razgovarali. 

Proveli su zajedno karantenu

Biznismen je rekao da ga je Lady Gaga osvojila svojom toplinom i otvorenošću. Tjednima su razgovarali preko mobitela prije nego što su otišli na prvi spoj. Zaljubili su se, a zatim zajedno proveli karantenu u Kaliforniji. 

"Bilo je stvarno posebno. Bila sam toliko fokusirana na svoju karijeru još od tinejdžerske dobi i pravi je dar što sam se potpuno usredotočila na svoju vezu. Upoznala sam ljudsko biće puno ljubavi koje me željelo upoznati izvan Lady Gage", rekla je pjevačica. 

Potvrdili su zaruke

Polansky se s njom složio. "Imali smo nevjerojatno poglavlje čudne vrste normalnosti koja je ključna da bi se svaka veza razvila na pravi način - šetnje, kuhanje kave, druženje sa psima, zajedničko čitanje knjiga", rekao je.

Pjevačica je otkrila da ju je Polansky zaprosio u travnju. Penjali su se po stijenama kada je Polansky kleknuo pred njom. 

O njihovim zarukama šuškalo se neko vrijeme, ali par sve dosad to nije potvrdio. Lady Gaga ga je prilikom upoznavanja s francuskim premijerom Gabrielom Attalom nazvala svojim zaručnikom, a poslije je u više navrata snimljena sa zaručničkim prstenom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.