Nakon RTL-a, i Nova TV predstavila svoju seriju za jesen. Koju ćete gledati?

Foto: Press

Nakon što je RTL predstavio Sjene prošlosti, Nova TV predstavila je svoju novu seriju za jesensku shemu, U dobru i zlu, koja s emitiranjem kreće 9. rujna.

Serija prati priču o Veljku Srići, čovjeku koji balansira između dvije obitelji i suočava se s posljedicama svojeg dvostrukog života. Nakon 25 godina Veljko oboli pa odluči iznijeti svoju istinu svima i tako nastaje drama kakva je moguća samo u domaćim sapunicama.

Tko glumi?

Uz Filipa Juričića u glavnoj ulozi, uz njega su Ksenija Pajić, Mirna Medaković Stepinac, Iva Mihalić, Martina Stjepanović, Enes Vejzović, Katarina Baban, Jelena Miholjević, Žarko Radić, Momčilo Otašević, Filip Detelić, Ana Begić Tahiri, Tanja Smoje, Igor Kovač, Robert Plemić, Ammar Mešić, Lena Medar, Lana Ujević, Marija Klanac, Toma Medvešek, Iva Šimić Šakoronja, Dora Dimić Rakar, Amar Selimović, Tena Jeić Gajski, Ivona Dragaš Bilogrević, Filip Budimir.

''Gledati seriju na velikom platnu s ekipom i medijima bilo je zaista posebno iskustvo. Kad smo počeli raditi na ovom projektu, svi smo bili svjesni koliko je kompleksan i emotivan. Mislim da su prisutni mogli osjetiti s koliko strasti smo se trudili da sve to prenesemo na ekran", rekao je Juričić nakon premijere serije za medije na kojoj su bili i glumci.

"Moram priznati da me projekcija prve epizode potpuno oduševila. Uvjerena sam da će i naša publika pred malim ekranima biti zadovoljna, a to je zapravo i najvažnije!'' rekla je Mirna Medaković Stepinac, koja igra Marinu Sriću, Veljkovu suprugu iz Sarajeva.

Što ćete gledati?

Serija će se prikazivati od ponedjeljka u 21:15 h, dok se RTL-ove Sjene prošlosti vrte u 20:15 h, što znači da će domaći ljubitelji TV drama moći pratiti obje serije.

Koju ćete gledati vi?

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.