Selena Gomez i službeno je milijarderka, sad je među najmlađim milijarderima u SAD-u

Foto: EPA

Selena Gomez postala je milijarderka, piše Bloomberg. Ona je kao pjevačica i glumica, ali i poduzetnica postigla izniman uspjeh. Selena je sad među najmlađim milijarderima u SAD-u.

Njezin ukupna vrijednost procijenjena je na 1.3 milijarde dolara. Iako je prvenstveno poznata kao pjevačica i glumica, najveći dio njezinog bogatstva dolazi od make-up brenda Rare Beauty, koji je lansirala 2020. godine.

Viralni brend

Prema Timeu, Rare Beauty "najprodavaniji je proizvod u Sephori i dostupan je u 36 zemalja" te nastavlja zarađivati sve više novca. Prošle je godine najpopularniji proizvod njezina brenda bio tekuće rumenilo od 23 dolara.

Njezino bogatstvo djelomično potječe i od glume, kojom se počela baviti još u djetinjstvu, a dobro zarađuje i kao pjevačica s hitovima poput Calm Down i The Heart Wants What It Wants. Također, bavi se mentalnim zdravljem preko platforme Wondermind i na Instagramu je treća najpraćenija osoba s 424 milijuna pratitelja.

Podsjetimo, Selena je u prosincu prošle godine potvrdila da je u vezi s Bennyjem Blancom šest mjeseci, a tada ga je nazvala "nečim najboljim" što joj se ikad dogodilo i izjavila da se prema njoj ponaša "bolje nego bilo koje ljudsko biće na ovom planetu". Inače, Selena i Benny poznaju se godinama jer su surađivali s J. Balvinom i Tainyjem na pjesmi I Can’t Get Enough iz 2019. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.