VIDEO Zamjenica britanskog premijera tulumarila na Ibizi, mnogi je kritiziraju

Foto/Screenshot: EPA/Sky News

Angela Rayner, političarka Laburističke stranke i zamjenica britanskog premijera Keira Starmera, odgovorila je na kritike javnosti nakon što je prošlog mjeseca snimljena kako se zabavlja na Ibizi.

U kolovozu je objavljena snimka na kojoj Angela Rayner stoji za DJ pultom s australskim DJ-jem i producentom Fisherom plešući na remiks pjesme Somebody That I Used To Know od Gotyea. Dok su je mnogi branili, neki su izrazili nezadovoljstvo, a posebno oštra bila je bivša konzervativna zastupnica Nadine Dorries. Ona je za Daily Mail komentirala: "Angela je ovo jako loše procijenila, to je krajnje nezrelo – misliti da je prihvatljivo zabavljati se kao da je 1999. godina dok je ona zamjenica premijera."

"Svi se trebamo opustiti"

U razgovoru za Sky News Angela Rayner objasnila je da je bila na godišnjem odmoru. "Svoj posao shvaćam vrlo ozbiljno. Stalno sam u parlamentu, radim ono što treba i nastavit ću to raditi. Svi se trebamo odmoriti i opustiti. Ali svoj posao shvaćam ozbiljno i volim govoriti o tome što radim kako bih pomogla drugima."

"Kritike na račun mog plesanja su subjektivne. Dolazim iz radničke klase i volim plesati. Volim plesnu glazbu", dodala je. Također je govorila o svom prijateljstvu s DJ Fisherom, kojeg poznaje nekoliko godina, i opisala ga kao "stvarno sjajnog tipa".

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.