Youtuber rastužio fanove snimkom: "Ako ovo gledate, mrtav sam"

Screenshot: YouTube

YOUTUBER Paul Harrell iz Oregona, koji se proslavio objavljivanjem recenzija vatrenog oružja, preminuo je nakon borbe s rakom gušterače u dobi od 58 godina. 

Paul, kojeg na YouTubeu prati više od 1.1 milijun ljudi, odlučio je objaviti video u kojem će fanovima poručiti da je umro. Video naslovljen "Mrtav sam" snimio je 20. prosinca 2023. na istom mjestu s kojeg je pratiteljima ranije objavio da boluje od raka gušterače, a uredniku Bradu Nelsonu dao je uputu da objavi video nakon što umre. 

"Moje iskrene isprike zbog odlaska" 

"Ako me gledate, znači da sam mrtav. Karcinom se proširio brže nego što sam mislio da hoće", poručio je te zatim objasnio detalje svoje bitke s bolešću pa se ispričao pratiteljima. 

"Moje iskrene isprike zbog odlaska. Nadao sam se da ću nastaviti u ovom formatu sljedećih 10 ili čak 15 godina. Čak i kada mi je postavljena dijagnoza, nadao sam se da ćemo biti ovdje još barem dvije ili tri godine, a dobio sam samo još nekoliko mjeseci. Moje isprike i zbog toga, stvarno se osjećam kao da sam sve iznevjerio", poručio je. 

"Mislim da smo većinom bili uspješni. Dakle, kao i uvijek, ne pokušavajte ovo kod kuće i hvala na gledanju", završio je na snimci koja je pregledana više od 3.6 milijuna puta u samo jednom danu od objave.

Na kraju videa njegov brat i suradnik Rob Harrell poručio je da je Paul želio "održati svoje naslijeđe i komunicirati sa svojom publikom sve do kraja". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.