Zendaya je zbog karijere zapostavila obrazovanje: "Voljela bih da sam išla u školu"

Foto: Instagram

Zendaya, generaciji Z jedna od omiljenih glumica, progovorila je o svom životu i karijeri. U svojih samo 27 godina postala je glumica, pjevačica i aktivistica, a karijeru je počela još kao dijete na Disneyju. Zbog glume je, kaže, preskočila odrastanje kakvo imaju mnoga djeca.

"Imam pomiješane osjećaje o djeci, slavi i dječjim glumcima. Vidjeli smo puno slučajeva da je to štetno. Mislim da sam tek sada, kao odrasla osoba, shvatila da sam uvijek radila samo ono što sam znala", rekla je zvijezda Euforije za Vogue. 

Žao joj je što nije išla u školu

S obzirom na to da je ostvarila karijeru kao dječja glumica, Zendaya kaže da sad prolazi kroz svoju tinejdžersku fazu koju prije nije imala.

"Osjećala sam se kao da sam gurnuta u odraslu poziciju: vrlo rano sam počela prehranjivati svoju obitelj, događalo se mnogo promjena uloga i tako sam zapravo odrasla", rekla je glumica. Osjećala je pritisak, kaže, da bude savršeno biće i živi u skladu s očekivanjima drugih.

"Sada ne mogu uživati u svemu što mi se događa. Vrlo sam napeta i mislim da to nosim iz djetinjstva jer nikad nisam imala priliku činiti i iskusiti puno toga. I voljela bih da sam išla u školu", rekla je.

Imala je uloge tinejdžerica koje su zahtijevale scene u školama. "Stalno sam negdje u srednjoj školi, a zapamtite, nikad nisam pohađala srednju školu", rekla je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.