Amazon konačno ima Kindle u boji, izgleda prilično dobro

Foto: amazon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U ZADNJIH 17 godina, otkako je Amazon lansirao prvi Kindle, neprekidno su radili na tome da iskustvo čitanja bude još bolje. Baterija sada traje duže, uređaji su brži, ekrani su veći, a slika jasnija. Njihova online knjižnica sada ima više od 15 milijuna knjiga, a sve te promjene sada su spojene u najnovije Kindle uređaje.

Amazon je predstavio četiri nova Kindle uređaja, uključujući prvi Kindle u boji. U toj novoj liniji su i redizajnirani Kindle Scribe te najbrži Kindle Paperwhite do sada. Kindle Colorsoft Signature Edition ima sve što ljudi vole kod Kindlea, ali sada u boji. 

Boje su jasnije i prirodnije

Njegov 7-inčni ekran napravljen je da bude ugodan za čitanje bez odsjaja, a boje su jasnije i prirodnije. Ekran je izrađen od posebnog materijala koji omogućuje jasniji kontrast, brže okretanje stranica i bolju kvalitetu slike.

Osim toga, korisnici mogu označavati tekst u žutoj, narančastoj, plavoj ili ružičastoj boji i lako pretraživati te oznake po bojama. Ako želite povećati tekst, samo stisnite prste na ekranu. Kindle Colorsoft Signature Edition je vodootporan, ima USB-C priključak i bežično punjenje, a baterija traje do osam tjedana.

Ovaj uređaj već se može predbilježiti po cijeni od 279.99 USD (oko 258 eura), u SAD-u, a isporuka počinje 30. listopada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.