Zaboravite Sambice i Gazelice, ovaj model tenisica preuzima vodstvo

Foto/Screenshot: TikTok/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ADIDASOVE tenisice za taekwondo su trenutno pravi hit u svijetu obuće. Ove stylish tenisice s tri pruge sve češće viđamo na ulicama i među poznatim osobama, a njihova popularnost neprestano raste, posebno na TikToku. Njihov retro, niskoprofilni dizajn odražava trenutne trendove, a čini se da su postale nova it cipela koju svi žele.

Imaju ravne potplate slične modelu adidas SL 72 i gornji dio od kože s prošivenim detaljima, a ono što ih izdvaja je to što nemaju vezice.

adidas, Taekwondo tenisice, 99.41 eura
adidas, Taekwondo tenisice, 99.41 eura

Tenisice su već stekle kultni status na TikToku

Glumica Ayo Edebiri i pjevačica Jennie iz Blackpinka često ih nose u svakodnevnim kombinacijama, a Bad Bunny je nedavno predstavio svoju verziju tenisica u suradnji s adidasom, čime je dodatno povećao interes za ovaj model.

Na TikToku tenisice su već stekle kultni status, s brojnim objavama koje uključuju recenzije, raspakiravanje i stiliziranje.

@marivigg i love them ;) #trends #adidas #adidastaekwondo #shoes #styleinspo #fashiontiktok #fashion #fashiongirlies #whattowear ♬ She's Toothless! - galboss
@sofia_mcoelho

Not the taekwondos 🥲

♬ som original - best of satc & gg ⊹
@ipeakedinsecondgrade Do we see these becoming the new “it shoe” or are they ugly?? #adidastaekwondo #onitsukatiger #sambas #fallshoes #mensfashion #womensfashion #fitspo #outfitinspo #summerfashion #fallfashion ♬ Jazz songs that seem to float(1438921) - orino
@sevenstorehq The adidas Taekwondo Sneaker channels monochromatic, streamlined aestheticism. Reminiscent of the 2000s original, the version sports smooth leather uppers amidst a slip-on lineation. Available in-store, online, or via the link in our bio. #adidas #SEVENSTORE ♬ original sound - Boiler Room

Kreatori na društvenim mrežama koriste ove tenisice za razne kombinacije, spajajući ih s različitim komadima odjeće, od sportskih do elegantnih. Na primjer, neki ih nose s čarapama s volanima za ženstveniji izgled, dok ih druge influencerice uparuju s midi suknjama i širokim hlačama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.