Ovaj serum za kosu je broj 1 u Koreji, i to s dobrim razlogom

Foto/Screenshot: TikTok/amazon.com/kbeautystore.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KOREJSKI proizvodi za njegu kose često su među najtraženijima, a jedan od najomiljenijih je Mise En Scene Perfect Serum. Ovaj serum nije samo broj 1 u Koreji već je postao hit i diljem svijeta, i to s dobrim razlogom. Lansiran još 2012. godine, serum je i dalje iznimno popularan zbog svoje učinkovite formulacije koja intenzivno njeguje kosu.

Serum kombinira ulja argana, masline, kokosa, marelice, jojobe i kamelije. Ova bogata mješavina ulja pomaže u hranjenju kose, zaglađivanju kovrča i zaštiti od toplinskih oštećenja.

Perfect Serum, 17 eura

Obnavlja suhu i oštećenu kosu

Jedna od glavnih prednosti Mise En Scene Perfect Seruma je njegova sposobnost da obnavlja suhu i oštećenu kosu. Ovaj serum duboko hrani kosu, čineći je mekšom i sjajnijom. Također pomaže u rješavanju problema sa zapetljanom kosom i ispucalim vrhovima.

Njegova bogata formula olakšava raščešljavanje, što smanjuje mogućnost oštećenja dok češljate kosu. Uz to, pruža zaštitu od ispucalih vrhova, čineći vašu kosu zdravijom i manje sklonom oštećenjima.

@raxhellam Why I NEVER travel without a hair serum!🙅🏽‍♀️ #miseenscene_partner #miseenscene @Amazon #hairserum #perfectoriginalserum #perfectserum #haircare #hairoil ♬ Upbeat nice jazz bossa nova *Looped Audio(1269638) - Ku-on REC
@erica.syl Korea’s #1 hair serum for a reason #MiseEnScene_partner #miseenscene #perfectoriginalserum #perfectserum #koreanhairserum #haircare #hairoil @Amazon ♬ original sound - Erica Syl

Ovaj serum je pravi hit na društvenim mrežama, posebno na TikToku. Korisnice dijele svoja iskustva i oduševljeno pričaju o ovom proizvodu. Mnoge od njih tvrde da je serum potpuno promijenio izgled njihove kose i da su primijetile značajno poboljšanje u njenoj teksturi i sjaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.