Severina oduševila retro outfitom. Mnogi hvale izgled: Kakav stil

Foto: Instagram/zalando.hr/europa92.eu/answear.hr/ysl.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEVERINA je još jednom oduševila svoje pratitelje modnim odabirom koji je podijelila na Instagramu, pozirajući ispred sarajevskog aerodroma.

Ovaj put odabrala je bezvremenski traper na traper stil, kombinirajući klasičnu traper košulju s dugačkom traper suknjom visokog struka. Cijeli outfit dodatno je podigla crnim kožnim čizmama na petu, a elegantan dojam upotpunila je crnom torbom luksuznog brenda Saint Laurent i modernim sunčanim naočalama.

"Prelijepa"

Njezini pratitelji nisu krili oduševljenje te su uslijedili brojni komplimenti. "Savršen outfit", "Gori, Seve je apsolutni top", "Divna Severina", "Prelijepa", "Kakav stajling", "Predivna", "Kakav stil. Zna li netko tko je njezin stilist?"

Severina je ovim modnim odabirom pokazala da jednostavni, ali pažljivo usklađeni komadi mogu ostaviti snažan dojam. Ujedno je potvrdila kako prati aktualne modne trendove, s obzirom na to da su traper na traper kombinacije ponovno vrlo popularne u 2024. godini.

Povratak trenda iz 70-ih i 90-ih

Dizajneri su ove godine vratili traper na traper u središte modne scene kombinacijama poput oversized jakni, suknji visokog struka i tamnijih nijansi trapera. Modne kuće poput Versacea i Tory Burcha kreiraju elegantne verzije ovog izgleda, prilagođene ležernim i formalnijim prilikama.

Ovaj stil bio je vrlo popularan 1970-ih i ponovno 1990-ih, kada su traper jakne i traper hlače bile nezaobilazna kombinacija. U 2024. traper trend se vratio u modernom ruhu, s naglaskom na opuštene krojeve i tamnije tonove, čime je dobio dodatnu notu sofisticiranosti.

U nastavku smo izdvojili komade kojima možete postići sličan izgled u kakvom je prošetala Severina.

*Klikom na pojedini modni komad bit ćete preusmjereni u trgovini

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.