Čaša koja je zaludjela TikTok stigla u Zaru kod nas i ekspresno se rasprodala

Foto: zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VIRALNA Stanley čaša, poznata po svojim ograničenim izdanjima zbog kojih su neki spremni satima čekati u redovima ispred trgovina, nedavno se pojavila i u Zara Home trgovini kod nas. No, nažalost, u kratkom se roku i rasprodala.

No osim nje, u ponudu su stigli i Stanley termos boca, čelična kutija za užinu te čelični hladnjak za kampiranje. Sve to dostupno je u sklopu nove Zarine kolekcije posvećene kampiranju. 

Stanley Quencher H2.0

Stanley Quencher H2.0 osigurava da piće ostane hladno 11 sati ili toplo sedam sati. Ima FlowState poklopac koji ima otvor za slamku, osmišljen za sprečavanje prskanja i učvršćivanje slamke za višekratnu upotrebu te otvor za izravno ispijanje iz boce. Osim toga, može se koristiti i kao klasičan poklopac.

Čelična termos boca s ručkom Stanley, Zara Home, 59.99 eura

Ima ergonomsku ručku s umetcima za udobno držanje i lakši prijenos te uski donji dio za prilagodbu držaču za čaše u automobilu. Može se rastaviti u nekoliko dijelova, a svaki od njih može se prati u perilici posuđa. Zapremnina je 1.18 l, a u Zara Home trgovini kod nas cijena je 59.99 eura. No, kao što smo već naveli, nažalost trenutno nije na stanju. No ostali Stanley asortiman je.  

Termos boca

Termos boca izrađena od nehrđajućeg čelika osigurava da napitak ostane hladan ili topao čak 20 sati. Ova termos boca od nehrđajućeg čelika osmišljena je da izdrži sve - udarce, udubljenja, pa čak i padove - i istovremeno očuva hladnoću, odnosno toplinu napitka. Zapremnina joj je 0.75 l, a u Zara Home trgovini košta 59.99 eura.

Čelična termos boca Stanley, Zara Home, 59.99 eura

Kutija za užinu i hladnjak

Na koncu tu su kutija za užinu i hladnjak, oboje izrađeno od nehrđajućeg čelika. Kutija ima poklopac i bravicu na strani, a u Zara Home trgovini košta 48.99 eura. Hladnjak ima ručku i bravicu, a košta 99.99 eura. 

Čelična kutija za užinu Stanley, Zara Home, 48.99 eura
Čelični hladnjak za kampiranje Stanley, Zara Home, 99.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.