José Mourinho zvijezda je adidasove kampanje za najnovije Samba tenisice

Foto: adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ADIDAS Originals i dizajnerski studio JJJJound iz Montreala nastavljaju svoju uspješnu suradnju s novom kolekcijom koja ističe sportski stil kroz suvremeni, jednostavan dizajn. Nakon što su ranije ove godine oduševili modne zaljubljenike zajedničkim izdanjima kultnih Samba tenisica u dvije boje, dva brenda vraćaju se s linijom od sedam komada odjeće, modnih dodataka i obuće pod nazivom adidas Originals by JJJJound.

Ova kolekcija ističe klasičan nogometni stil, ali s dodatkom suptilne elegancije karakteristične za JJJJound. U ponudi su potpuno crni gornji dio trenirke s hlačama, jednostavan bijeli sportski dres te crna putna torba.

Posebno se ističe novi dizajn klasičnih Samba tenisica u kaki boji, s gornjištem od brušene kože i gumiranim potplatom.

Kampanja s Joséom Mourinhom

Lansiranje kolekcije prati kampanja s jednom od najvećih nogometnih legendi - Joséom Mourinhom. Kroz objektiv priznatog fotografa Liama MacRaea, Mourinho je prikazan kako uživa u jednostavnim životnim radostima poput ispijanja espressa u uličnom kafiću, čitanja novina uz pecivo i naravno s nogometnom loptom u ruci. Ovi prizori savršeno ocrtavaju spoj sportskog naslijeđa i modernog, opuštenog načina života koji ova kolekcija utjelovljuje.

Druga suradnička kolekcija iz partnerstva adidas Originals by JJJJound bit će dostupna od 27. lipnja putem adidasa i kod odabranih trgovaca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.