Sylvester Stallone prodao svoj sat za 5.4 milijuna dolara

Screenshot/Foto: YouTube/patek.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAT Patek Philippe Grandmaster Chime Sylvestera Stallonea prodan je za 5.4 milijuna dolara, odnosno oko 5.03 milijuna eura, na prošlotjednoj aukciji kuće Sotheby's. Redovna maloprodajna cijena ovog luksuznog sata je oko 3 milijuna eura, ovisno o modelu.

Satovima obilježava životne faze, vrijeme je za novu

Prije mjesec dana, Stallone je najavio aukciju i pojasnio zašto prodaje sat. Za njega su satovi predmet divljenja, a rekao je kako nikad ne kupuje sat s namjerom da ga zauvijek zadrži: "Uživam u stvarima i volim ih dijeliti."

"U potpunosti razumijem zašto satovima obilježava različite faze života", "Sty je jako utjecao na mene, danas i ja skupljam satove", "Lijepo je vidjeti nekoga kako javno slavi svoje uspjehe", "Ne mogu vjerovati da želi prodati Patek Philippe" neki su od komentara na video.

Patek Philippe Grandmaster Chime

Kako se ovaj sat ne proizvodi masovno, a Stallone ga je kupio prije tri godine, neki smatraju da je prerano za prodaju. Među njima je i CEO Patek Philippea Thierry Stern.

"Ne sviđa nam se, ali događa se", izjavio je Stern za WatchPro vezano uz prodaju. "Ne mogu kontrolirati svakoga. Nije fer prema klijentu koji je možda čekao ovaj sat godinama, a onda vidi da se prodaje na aukciji."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.