"Glupost": Radnica u Zari ga ismijala jer je htio kupiti majicu sa ženskog odjela

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KUPOVINA na odjelu suprotnog spola uobičajena je praksa mnogih. Iako najčešće žene prošeću i do drugih odjela, poput dječjeg, a često i do muškog kako bi našle udobnu košulju, duks, trenirku ili neke kul hlače kojih na njihovom odjelu nema, i muškarci znaju otići izvidjeti situaciju na ženskom odjelu.

Upravo to htio je učiniti tiktoker Josip Piteša, ali iskustvo je, kako kaže, ispalo neugodno. Na svom TikTok profilu požalio se na situaciju koja ga je zadesila u splitskoj trgovini Zara. U videu je istaknuo da često kupuje u Zari i da je s nekim prodavačima već razvio prijateljski odnos.

U ovu trgovinu uputio se u potrazi za običnom crnom oversized majicom, a kako ju nije našao na muškom odjelu, zaputio se na ženski odjel, gdje ju je i pronašao.

@josip.pitesa Pa ima li kraja ljudksoj zlobi i bahatosti ?! . . . . . . #4upage #balkan #zara #hahahah #4you #dalmatia #zarahaul #memestiktok #croatia #memestiktok #hahahah #meme #dalmatian #balkanfyp #viral_video #memestiktok #foryoupage #fyp #laught #hit #hrvatska🇭🇷 #hrvatskatiktok @Index.hr @Dalmatinski portal @Jutarnji @Radio Dalmacija @Slobodna Dalmacija ♬ original sound - JOSIP PITEŠA

"Mislim da je to jedan jako ružan mentalitet"

No kada je zamolio prodavačicu da mu donese veličinu koju je tražio, Josip kaže da je ona posprdno rekla kolegici: "Ajme, vidi ovoga influencera, kupuje na ženskom odjelu." Dodao je da mu je zbog njezine reakcije bilo jako neugodno.

"Curo, zar je sramota nešto kupiti bazično i na ženskom odjelu ako to može nositi i muško i žensko", rekao joj je. Na to mu je ona odgovorila da se samo malo šalila. "To nije šala, to je izrugivanje i podsmjehivanje", dodao je. Istaknuo je da ne vidi problem u tome da se pojedini komadi odjeće kupuju na odjelima suprotnog spola. 

"Mislim da je to jedan jako ružan mentalitet kod nas Hrvata i da bi trebali zaista poraditi na tome", istaknuo je referirajući se na prodavačicu i njezinu reakciju. No na kraju je naglasio da će, unatoč ovom negativnom iskustvu, nastaviti kupovati u Zari.

"Ja znam i na dječjem i muškom za sebe kupovati. Roba je roba", "Apsolutno te podržavam, imao sam slično iskustvo u Zari u Osijeku. Samo nastavi", "Glupost! Ja kupujem muške majice i što ćemo sad?", neki su od komentara ispod njegovog videa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.