Nogometni dresovi novi su modni hit. Evo kako ih mladi nose

Screenshot/Foto: TikTok/pullandbear.com/sportvision.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BLIŽI se Euro, a navijačko raspoloženje sve je vidljivije i u uličnom stilu. Sve se više nose nogometni dresovi, a osim za ležerne šetnje gradom, nose se i na koncerte i festivale. Mnogi će tako izraziti svoju podršku najdražoj reprezentaciji, dok će ih neki, iako relativno rijetko, nositi kao bilo koji drugi komad odjeće bez posebnog značenja.

Udobnost iznad svega

"Nogometni dresovi su uniforma ovog ljeta", tako je napisala tiktokerica Gabby J (@gabbyjefferyy), a Emily Woodley-Marshall (emilywm24) je dres kombinirala s mini suknjom i tenisicama i nosila na festival.

@gabbyjefferyy Meet my latest obsession #footballjersey #summerfashion #springfashion #ootd ♬ OKAY JT - renny
@emilywm24 football shirts to festivals comfort is unmatched > #fyp ♬ chappell roan serve - moon !!

Na društvenim je mrežama sve prepuno savjeta o najboljim načinima kombiniranja nogometnih dresova s drugim odjevnim komadima, a čini se kako je glavno pravilo da pravila nema.

@astylesetman Outfits with a football jersey ⚽️✨ #mensfashion #styleinpo #outfitideas ♬ Tá OK - DENNIS & MC Kevin o Chris

Jednako popularne i trenirke

Osim dresova, popularne su i trenirke, a na društvenim mrežama vidimo kako ih mnogi kombiniraju tako da iz njih izvuku određenu dozu elegancije. Sako ili štikle uz trenirku više se ne smatraju modnim promašajem, a udobnost je na prvom mjestu. Ove sezone spaja se nespojivo.

Posebno su popularne klasične adidas trenirke s prugama, kako duge tako i kratke. Jessi (@jeehoffmann) je pokazala kako izgledaju u sportskom i casual izdanju te kako ih je lako kombinirati i s elegantnijom torbicom oko ramena.

@jeehoffmann a @Dafiti me desafiou a escolher uma peça e criar três lookinhos diferentes, escolhi essa calça vermelha da adidas que foi amor a primeira vista e esse foi o resultado ♥️💋 agora me conta, qual você usaria? ✨ roube o look: id camiseta adidas: AD464APM94FRL id calça adidas: AD464SRF53BVM #dafitifashioncreators #outfitsinspo #adidas #inspooutfit ♬ Enough (Miami) - Cardi B
@houseofmagpye @adidas track pants for the win 👌 linked in bio #stylevlog #relatable #effortlessstyle #adidastrackpants ♬ Sweet but Psycho - Ava Max
@mikayla.vallati a hidden gem!🍒 find them under my "recent orders 3" list! (i got a size small but would recommend sizing up for an effortless fit!) #ootd #outfitinspo #outfitideas #springoutfit #amazon #amazonfinds #amazonfashion #amazonjewelry #trends #viral #summertrends #pinterest #adidasshorts #summershorts #colorfuloutfit #effortlessstyle #pinterestaesthetic #pintrestoutfit #adidas #adidascampus00s #amazonpartner ♬ original sound - ᴮᴵᴸᴸᴵᴱ

U nastavku smo izdvojili slične komade uz koje ćete se i vi lako priključiti ovom sportskom trendu.

Paris nogometna majica, Pull&Bear, 25.99 eura
Tokio nogometna majica, Pull&Bear, 25.99 eura
Nogometni dres, SportVision, cijena na sniženju je 50.09 eura
Ženska trenirka adidas, SportVision, cijena na sniženju je 55.99 eura
Muška trenirka adidas, SportVision, cijena na sniženju je 59.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.