Žene su zaljubljene u ovu crvenu haljinicu iz Zare

Screenshot/Foto: TikTok/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STARI se trendovi vraćaju, a suknje i haljine balon kroja su među njima. Kylie Jenner nam je pokazala kako se nosi balon suknja, a tiktokerice su nam pokazale kako dobro mogu izgledati i balon haljine. Posebno im se svidjela crvena kratka balon haljinica iz popularne Zare.

"Poput Carrie Bradshaw"

Tiktokerica @tresjolie14 je ovu crvenu haljinu balon kroja uvrstila među Zara haljine koje izgledaju skuplje nego što jesu, a tiktokericu @fenzafabiola je jednostavno oborila s nogu.

@tresjolie14 Zara Dresses that look expensive💕 #zara #zaranewin #zaranewcollection #zaradresses #zaranewinhaul #fashiontiktok #fyp #zaradresshaul @ZARA ♬ Gasolina x Showmusik Edit - Showmusik
@fenzafabiola Passion 💋♥️🌹🎈🥀🍒 Ref 4437/061 #zara#zaradress#zaratryonhaul#zaratryon#zarafinds#zaramusthave#balloondress#trendydress#reddress#zaranewin#zaranewcollection ♬ Summer Too Hot - OJ The DJ

"Zar su balon haljine opet u modi?", "Zara je najbolja", "Poput Carrie Bradshaw", "Zara uvijek ima lijepu odjeću", "Pitam se koju veličinu da naručim" neki su od komentara na TikToku.

Ova je haljinica izrađena od 43% organskog pamuka i 57% recikliranog poliestera. Podstava je 100% rađena od pamuka. Haljina je otkrivenih ramena i ima američki izrez. Straga ima prorez s gumbom za jednostavno kopčanje.

Crvena kratka haljina balon kroja, 49.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.