PlayStation ima brutalne popuste. Cijene su pale i do 75%

Foto/Screenshot: playstation.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U PLAYSTATION online trgovinu stigao je Summer Game Fest 2024 koji uključuje uštede i do 75%.

Na ovom sniženju je mnoštvo igara kako za PS5 tako i za PS4. Pregledali smo ponudu i izdvojili naše preporuke, poput nedavno izdane PS5 verzije igre Sea of Thieves te Director's Cut verzije igre Ghost of Tsushima. Evo što sve izdvajamo na ovom popustu.

Sea of Thieves - PS5

Sea of Thieves je piratska avanturistička igra koja nudi iskustvo pljačkanja izgubljenih blaga, intenzivnih pomorskih bitki, poraza morskih čudovišta i još mnogo toga. Ova revidirana verzija igre uključuje pristup digitalnim bonus materijalima. Cijena joj je snižena za 25% pa trenutno košta 29.99 eura. Možete je vidjeti ovdje


Ghost of Tsushima Director's Cut verzija - PS4 i PS5

Otkrijte skrivena čuda Tsushime u ovoj akcijskoj pustolovini otvorenog svijeta. Vodite nekonvencionalni rat za oslobođenje Tsushime koristeći katanu, luk i stealth taktike. 

Director's Cut verzija uključuje dodatne sadržaje - otok Iki, Legends co-op na mreži, digitalnu slikovnicu, jedan tehnički bod te posebne skinove i komentare redatelja. Cijena igri snižena je za 50% pa sada iznosi 39.75 eura. Možete je vidjeti ovdje


Crash Bandicoot - PS4

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy donosi remasterirane verzije tri klasične igre: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot: Warped. Uživajte u poboljšanoj grafici dok se vraćate omiljenim avanturama i izazovima s Crashom.

Igrajte kao Crash ili njegova mlađa sestra Coco i skačite, vrtite se ili vozite motocikl kroz tri šašave pustolovine u kojima ćete morati izbjegavati sve od govorećih satova do vodenih brzaca s ciljem spašavanja svijeta od zlih sila.

Cijena igri snižena je za 60% pa iznosi samo 15.99 eura. Možete je vidjeti ovdje


Assassin's Creed Valhalla - PS4 i PS5

Postanite legendarni vikinški ratnik, napadajte neprijatelje, izgradite svoje naselje i gradite političku moć kako biste zaslužili mjesto među bogovima u Valhalli. 

Svaka odluka, od političkih saveza i borbenih strategija do dijaloga i napretka opreme, oblikuje vaš put do slave. Gradite i nadograđujte zgrade poput baraka, kovačnice i salon za tetoviranje. Novačite članove klana i personalizirajte svoje vikinško iskustvo.

Cijena ove igre trenutno je snižena za 75% i iznosi 17.22 eura. Igru možete vidjeti ovdje


Resident Evil 4 - PS4 i PS5

Resident Evil 4, legendarni horor preživljavanja iz 2005., potpuno je prerađen u ovom novom izdanju. Prošlo je šest godina od biološke katastrofe u Raccoon Cityju. Agent Leon S. Kennedy, jedan od preživjelih, poslan je da spasi otetu kćer predsjednika. Prati tragove do zabačenog europskog sela, gdje nešto nije u redu s mještanima. Počinje priča o smjeloj spasilačkoj misiji i užasu.

Resident Evil 4 donosi moderniziranu igru, ponovno osmišljenu priču i živopisnu grafiku. Cijena igre snižena je za 25% i iznosi 29.99 eura. Možete je vidjeti ovdje


Prince of Persia The Lost Crown - PS4 i PS5

Krenite u akcijsko-avanturističku igru smještenu u mitološki perzijski svijet. Igrajte kao Sargon, koristeći borbene vještine i izvanredne vremenske moći i super-sposobnosti za poraz neprijatelja. 

Istražite prokleti svijet pun monumentalnih znamenitosti i detaljnih bioma, svaki sa svojom jedinstvenom osobnošću i opasnostima. Rješavajte zagonetke, pronalazite skrivena blaga i dovršavajte zadatke kroz originalnu priču.

Cijena igri snižena je za 40% pa trenutno iznosi 29.99 eura. Možete je vidjeti ovdje

Kompletnu ponudu na ovom sniženju pogledajte ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.