Šokiralo je kakvu je vrećicu dobila u Gucciju: "Žele li oni da te opljačkaju?"

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOKERICA Allison Kuch je u nekoliko dana postala viralna zbog svoje objave na TikToku, a razlog je ogromna papirnata Gucci vrećica. No ono što je zapravo zanimljivo u cijeloj priči jest to da se u vrećici ne krije nikakav veliki šoping. Naprotiv, u promotivnoj vrećici ove luksuzne trgovine nalazi se torba srednje veličine.

Koliko je točno velika vrećica koju je dobila, možete vidjeti u videu ispod, koji je prikupio 11.5 milijuna pregleda u samo tri dana. "Tako mi je neugodno", istaknula je u videu. 

@allisonkuch

wanna know why my bag is so big? Its full of secrets;)

♬ My Heart Will Go On (Love Theme from "Titanic") - Céline Dion

"Gucci želi da te opljačkaju"

U naknadnom videu pokazala je i sadržaj koji se krio u njoj. Riječ je o srednje velikoj jutenoj Gucci torbi.

@allisonkuch

hes acting like being married to me isnt enough of a gift

♬ My Heart Will Go On (Love Theme from "Titanic") - Céline Dion

"Ali zašto je vrećica tako velika", "Ta torbica je bila u toj vrećici? Prokleto dobro znam da su je mogli staviti u manju", "Ponestalo im je manjih vrećica za kupovinu?", "Ta vrećica ne kaže Gucci, kaže opljačkaj me", "Postala si hodajući jumbo plakat", "Sigurno su prije radili za Amazon. Ne znaju pravilno zapakirati stvari", "Gucci želi da te opljačkaju", "Tako Amazon šalje pakete kada naručite nešto sitno", "To je prokleti jumbo plakat", "Žele li oni da te opljačkaju?", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.