U dm su upravo stigli Chanel parfemi

Foto: Shutterstock/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATI francuski brend Chanel simbol je luksuza i elegancije. Osim po popularnim odjevnim komadima i modnim dodacima, mnogi su oduševljeni i njihovim parfemima. Chanelovi parfemi omiljeni su mnogima, a posebnu sklonost prema njima imaju Hrvatice.

Dobra vijest za sve ljubitelje Chanelovih mirisa je da ih od sada možete kupiti i u dm-ovoj online trgovini. Drogerija dm je, nakon što je nedavno uvrstila MAC proizvode u svoj asortiman, odlučila proširiti ponudu nekim popularnim Chanelovim mirisima.

U ponudi ove drogerije sada se mogu pronaći ženski mirisi poput legendarnog Chanel N°5, Coco Mademoiselle, Allure, Chance Eau Fraîche i Chance Eau Tendre. Također, dostupna su i dva muška mirisa - Allure Sport i kultni Bleu.

Chanel N°5 je jedan od najprodavanijih parfema na svijetu

Chanel N°5 lansiran je 1921. godine, a vrlo brzo postao je kultni klasik zbog svoje jedinstvene kombinacije cvjetnih i aldehidnih nota. Glavne note uključuju ylang-ylang, neroli, aldehide, jasmin i ružu. Chanel N°5 simbol je luksuza i elegancije te je i dalje jedan od najprodavanijih parfema na svijetu.

Coco Mademoiselle lansiran je 2001. godine, a također ima mnogo poklonika. Krase ga note sicilijanske naranče, kalabrijskog bergamota, ruže, jasmina, pačulija, vanilije i vetivera. Coco Mademoiselle je svjež, cvjetno-orijentalni parfem koji zrači mladalačkom energijom i sofisticiranošću.

Allure, lansiran 1996. godine, spaja svježe, cvjetne i drvenaste note. Glavne note su breskva, mandarina, bergamot, ruža, jasmin, vetiver i sandalovina. Allure je ženstven i zavodljiv miris. 

Chance Eau Fraîche lansiran je 2007. godine kao svježa verzija originalnog Chance mirisa. Glavne note uključuju limun, cedar, zumbul, ružičasti papar, jasmin i tikovinu. Chance Eau Fraîche je živahan i energičan miris, savršen za tople ljetne dane.

*Klikom na proizvod, bit ćete preusmjereni u trgovinu

Kultni Bleu osvojio je srca mnogih

Chance Eau Tendre stigao je nakon Eau Fraîche i to 2010. godine. On nudi laganu i cvjetnu alternativu unutar Chance linije. Glavne note su grejp, dunja, jasmin, zumbul, mošus i iris. Chance Eau Tendre je nježan i romantičan miris, idealan za svakodnevnu upotrebu.

Što se tiče muških mirisa koji su stigli u dm, Allure Sport, lansiran 2004. godine, kombinira svježe i drvenaste note. Glavne note su sicilijanska mandarina, menta, mahuna tonke, bijeli mošus i papar. Allure Sport je energičan i dinamičan miris, savršen za aktivne muškarce.

*Klikom na proizvod, bit ćete preusmjereni u trgovinu

I na koncu, kultni Bleu miris, lansiran 2010., koji je osvojio srca mnogih zbog svoje svježine i drvenastih nota. U njemu se nalazi kombinacija primamljivih nota poput mente, ružičastog papra, grejpa, cedra i sandalovine koja mu daje modernu i elegantnu aromu. Bleu de Chanel je savršen izbor za muškarce koji žele ostaviti dojam sofisticiranosti i samopouzdanja.

Cijene svih ženskih mirisa u bočicama od 50 ml iznose 159.90 eura, dok je Allure u bočici od 50 ml 129.90 eura, a Bleu u bočici od 50 ml 139.90 eura. Sve mirise možete vidjeti i naručiti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.