Zagreb je dobio novu luksuznu optiku, pogledajte ponudu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA ADRESI Praška 4 u Zagrebu otvorena je optika Optoteka koja u Hrvatsku donosi poznate svjetske brendove. U ponudi su marke kao što su Bugatti, Ic! Berlin, Jacadi, Nina Mûr, Lancel i Oscar Mamooi te napredna tehnologija za mjerenje dioptrije.

Moderni interijer

Optoteka se nalazi unutar Met Boutique Hotela, a za uređenje prostora zaslužan je arhitektonski ured Ivanišin Kabashi, dok dizajn izloga potpisuje Saša Šekoranja. Nova optika se ističe modernim interijerom koji kombinira drvo, beton, staklo i petrolej boju, pružajući ugodno i estetski privlačno iskustvo kupovine. 

Najviše se ističe ponuda Bugatti naočala

Što se tiče ponude, najviše se ističe luksuzan brend Bugatti koji nudi moderne i tražene sunčane naočale. Njih potpisuje Larry Sands s više od 60 godina iskustva u modnoj industriji, tijekom kojih je dizajnirao naočale i kolekcije za neke od vodećih svjetskih modnih kuća.

Srebro, 18-karatno zlato i karbonska vlakna samo su neki od materijala od kojih nastaju sunčani modeli, a zanimljivo je da su tehnike pri proizvodnji naočala korištene i pri proizvodnji modernih Bugattijevih modela automobila.

Naočale s potpisom Nina Mûr karakterizira spoj kvalitetne izrade i tehnologije, a poznate su po tome što su potpuno ručno rađene u Španjolskoj i to od čistog drveta. Francuski brend Lancel spaja moderni dizajn i klasiku, dok talijanski Oscar Mamooi oduševljava odvažnim, asimetričnim okvirima.

Njemački Ic! Berlin ručno izrađuje naočale od ekskluzivnih materijala, a francuski Jacadi pruža zaštitu dječjim očima. U ponudi su i brendovi Loewe, Celine, Lanvin, Tom Ford, Robert La Roche, Max Mara i drugi.

Radno vrijeme Optoteke je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati te subotom od 8 do 18 sati. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.