Član Dream Teama o izjavi izbornika Srbije: Neka skoči u srpsko more da se razbudi

Foto: EPA

BIVŠI američki košarkaški reprezentativac Chris Mullin ismijao je izjavu izbornika Srbije Svetislava Pešića. Srpski izbornik je pred početak Olimpijskih igara komentirao igru SAD-a te istaknuo da je trenutna reprezentacija možda i jača od slavne reprezentacije iz 1992. godine, koja je nosila nadimak Dream Team.

Mullin, koji je i sam bio član te američke reprezentacije, nije bio blag u reakciji za američke medije. "To kaže samo zato što mora sada igrati protiv ove ekipe. Tko je uopće taj tip? Potražit ću ga. Dat će mi materijala za razgovor", rekao je Mullin pa dodao: "On se mora probuditi. Možda ne bi bilo loše da skoči u srpsko more da se malo razbudi. Održat ću mu ja jednu povijesnu lekciju."

Amerikanci su favoriti

Podsjetimo, reprezentacija SAD-a je favorit za osvajanje olimpijskog zlata u Parizu, a protiv Srbije će igrati već u skupini. Mullin je legenda Golden State Warriorsa koji su u njegovu čast povukli dres s brojem 17, a tri godine je nastupao i za Indiana Pacerse.

Osim Mullina, članovi Dream Teama bili su Michael Jordan, Magic Johnson, Larry Bird, Karl Malone, Scottie Pippen, Charles Barkley, John Stockton, Clyde Drexler, Pat Ewing, Chris Mullin, David Robinson i Christian Laetner.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.