Gattuso: Vidjet ćete Rakitića, moći ćete ga pozdraviti, ali neće igrati

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

IVAN RAKITIĆ neće nastupiti u sutrašnjoj utakmici kvalifikacija Hajduka za Konferencijsku ligu. U ogledu na Poljudu Hajduk je sutra domaćin HV Torshavnu, a iako novopridošli Rakitić ima pravo nastupa u toj utakmici, trener momčadi Gennaro Gattuso odbacio je šansu za njegov nastup.

Sva izlazna papirologija je sređena. Al Shabab, klub iz Saudijske Arabije iz kojeg je Rakitić stigao u Split, nije pravio nikakve probleme i ispoštovao je sve zakonske rokove. Rakitić je ugovor s Al Shababom raskinuo na isti dan kada je potpisao za Hajduk, a sinoć su Hajduku stigli svi potrebni papiri. Na treneru Gattusu bila je odluka hoće li i koliko koristiti Rakitića u prvom europskom ogledu, a on je odlučio da to neće napraviti.

Gattuso: Od idućeg tjedna ga možemo očekivati u sastavu

"Vidjet ćete Rakitića, moći ćete ga pozdraviti, ali neće igrati. Još ne znamo tko će startati, ali Ivan će raditi s ostalim igračima ovaj tjedan i od idućeg tjedna ga možemo očekivati u sastavu", rekao je Gattuso.

Legendarni igrač Barcelone i Seville stigao je na Poljud nakon pet mjeseci provedenih u Saudijskoj Arabiji, gdje je odigrao osam utakmica za Al Shabab. Ugovor s Hajdukom potpisao je na jednu godinu uz opciju produljenja za dodatnu sezonu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.