James Rodriguez se vraća u Europu?

Foto: EPA

JAMES RODRIGUEZ odigrao je sjajan turnir na Copa Americi, na kojem je kolumbijska reprezentacija stigla do finala u kojem je poražena od Argentine. Upravo on bio je proglašen najboljim igračem natjecanja na kojem je postigao jedan gol i upisao šest asistencija. Njegove dobre igre natjerale su brojne klubove na razmišljanje o tome da mu ukažu još jednu priliku u Europi.

Dogovorio je sporazumni raskid ugovora sa Sao Paulom i razmotrit će ponude koje će doći pred njega. Igrač koji je briljirao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. i sa šest golova bio njegov najbolji strijelac, a onda i potpisao za Real Madrid, danas je 33-godišnjak kojeg Transfermarkt procjenjuje na pet milijuna eura. Kao igrač Reala i kasnije Bayerna vrijedio je 80 milijuna.

Ima niz ponuda

Rodriguez je još prije nekoliko mjeseci dao naslutiti da razmišlja o povratku u Europu, a sada se čini da bi mogao potpisati za španjolsku Celtu Vigo koju trenira Rafa Benitez. Ipak, postoji još nekoliko ponuda. Betis je još jedna opcija u Španjolskoj, a navodno su tu ponude Napolija, Marseillea i Bologne o kojima pišu mediji u Kolumbiji.

U Europi je Rodriguez igrao za Real Madrid (125 utakmica), Porto (108), Bayern (67), Monaco (38), Everton (26) i Olympiakos (23). Slavio je ligaške naslove u Španjolskoj, Njemačkoj i Portugalu, s Realom dvaput osvojio Ligu prvaka, a s Portom Europa ligu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.