Ništa od senzacionalnog transfera Olma. Iz kluba poručili: Šansa za to je 0 posto

Foto: EPA

DANI OLMO karijeru sigurno neće nastaviti u Al Nassru. Ideja da se španjolski reprezentativni veznjak priključi momčadi u kojoj nastupaju Cristiano Ronaldo i Marcelo Brozović pojavila se prije nekoliko dana, no jasno ju je demantirao sportski direktor RB Leipziga Rouven Schröder.

Saudijski klub zainteresiran je za dovođenje Olma, a interes je dodatno pojačao nakon što je 26-godišnji veznjak, nekadašnji igrač zagrebačkog Dinama, zabljesnuo na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Španjolska je ondje osvojila zlato, a on joj pomogao s tri gola i dvije asistencije.

I prije tog učinka pisalo se da će Olmo napustiti RB Leipzig i čekalo se da netko aktivira klauzulu iz njegova ugovora prema kojoj se to može dogoditi za 60 milijuna eura. Ta klauzula nije aktivirana, ali još će neko vrijeme Olmo biti dostupan po toj cijeni.

Nema šanse da ode u Saudijsku Arabiju

Spominjao se interes Manchester Cityja, Manchester Uniteda, Bayerna, Barcelone, Paris Saint-Germaina, ali odnedavno i Al Nassra. Sigurno je da Olmo neće postati suigrač Ronalda i Brozovića, jasan je bio Schröder.

"Šansa da se to dogodi je 0 posto. Olmo neće ići u Saudijsku Arabiju", rekao je sportski direktor RB Leipziga.

Olmo je pod ugovorom s njemačkim klubom do kraja lipnja 2027. Za Leipzig je u 148 utakmica zabio 29 i asistirao za 34 gola. Igrajući za Dinamo, postao je i reprezentativac Španjolske. U 33 nastupa za nacionalnu momčad postigao je 8 i namjestio 7 golova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.