Rebić šefovima Bešiktaša: Otići ću ako mi date ono što mi dugujete

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

ANTE REBIĆ (30) i dalje je u svađi s čelnicima Bešiktaša. Tamošnji mediji često izvještavaju o zategnutim odnosima između hrvatskog ofenzivca i trenera Giovanija van Bronckhorsta. Nizozemac ne računa na Rebića na preporuku Amerikanca Brada Friedela, Bešiktaševog sportskog savjetnika.

Turska Spor Arena piše: "Friedel i Rebić se još nisu dogovorili, a Rebića se ne smatra dijelom momčadi. Rebić, koji ima ugovor još godinu dana, rekao je: Otići ću ako mi date ono što mi dugujete."

Rebić ne želi nagodbu

Rebić ima ugovor s turskim klubom još godinu dana. Zarađuje oko četiri milijuna godišnje, a Bešiktaš s njim želi odmah raskinuti ugovor. Za raskid Rebić traži punu cifru, no Turci nikako ne pristaju na to. Rebić se ne želi nagoditi jer je nezadovoljan odnosom kluba prema njemu i zbog toga su nastale razmirice.

Rebić je igrao u sedam utakmica za Bešiktaš prošle sezone, od kojih je posljednja bila u veljači. Nakon toga je zbog slabih igara ispao iz sastava, a mučila ga je i ozljeda leđa. Još uvijek nije zaigrao ni na pripremama uoči nove sezone.

Daleko je od najboljih dana

Bivši hrvatski reprezentativac i osvajač srebrne medalje u Rusiji 2018. u karijeri je igrao za RNK Split, Fiorentinu, RB Leipzig, Hellas Veronu i Milan. Najbolji nogomet igrao je pod vodstvom Nike Kovača u Frankfurtu prije šest godina. Za reprezentaciju Hrvatske ima 42 nastupa i tri pogotka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.