Detalji tragedije na Korčuli: Divljao Mercedesom i sletio s ceste, dvoje mrtvih

POLICIJA je dovršila očevid teške prometne nesreće koja se dogodila noćas oko 1 sat na Korčuli, a u kojoj su smrtno stradala dva mladića, dok je djevojka teško ozlijeđena.

Utvrđeno je da je do nesreće došlo kada je 31-godišnjak upravljao osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se iz pravca Vele Luke u pravcu Blata. Dolaskom do raskrižja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom, udario u betonski zid uz rub kolnika, a nakon toga i u kameni suhozid te se u prevrtanju zaustavio na ograđenoj zemljanoj površini.

Uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo je 31-godišnji vozač i 26-godišnji suputnik, dok je 22-godišnja putnica iz vozila s težim ozljedama prevezena u splitsku bolnicu, gdje je zadržana na daljem liječenju.

Mercedes u kojemu su stradali smrskan je.

Tijelo suvozača pronašli tek ujutro

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački vjesnik, 26-godišnjeg suvozača koji je od siline udarca izletio kroz prednje staklo, policija je tražila nekoliko sati. Jačina udarca odbacila ga je čak 50 metara od mjesta nesreće, a policija ga je pronašla tek u jutarnjim satima.

Sumještani kažu kako su stradali mladići bili omiljeni u društvu. 

Ovo je druga prometna nesreća koja je u dva mjeseca Korčulu zavila u crno. Blaćani su se nedavno oprostili od 21-godišnjaka koji je smrtno stradao tijekom nesreće s traktorom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.