Dorica Nikolić razriješena svih dužnosti u Vladi, o Đurđi Adlešič ni riječi

NA DANAŠNJOJ sjednici Vlade, a nakon što je HSLS u subotu objavio da napušta vladajuću koaliciju, sa svih dužnosti je razriješena državna tajnica u Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi, Dorica Nikolić.

U priopćenju sa sjednice Vlade, u kojem se navodi svih deset funkcija na kojima više nije Dorica Nikolić, stoji kako je razriješena na osobni zahtjev. Dorica Nikolić je već jučer najavila da odlazi iz Vlade.

Ne zna se sudbina Đurđe Adlešič

Još uvijek je nepoznata sudbina druge članice HSLS-a u Vladi, potpredsjednice Vlade Đurđe Adlešič. U priopćenju sa sjednice Vlade se njezino ime ne spominje, a ona na toj sjednici nije bila niti prisutna. Poznato je da je Adlešič bila protiv istupanja iz vladajuće koalicije.

Cijeli jučerašnji dan su se pojavljivale kontradiktorne informacije o njezinoj sudbini nakon odlaska HSLS-a iz vladajuće koalicije. Premijerka Kosor je kazala kako je s Adlešič popila kavu i razgovarala o budućim poslovima, pojavila se informacija da će svoju političku karijeru nastaviti na Pantovčaku kod predsjednika Josipovića, a neki su je vidjeli i u saborskim klupama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.