Engleska glumica Natasha Richardson pala u komu nakon nesreće na skijanju

SUPRUGA Liama Neesona, engleska glumica Natasha Richardson, u komi je nakon nesreće na kanadskom skijalištu Mont Tremblant gdje se bez kacige poskliznula i pala.

Nakon što je 45-godišnja glumica zbog jučerašnje nesreće i ozljeda glave dan provela na odjelu intenzivne njege u bolnici u Torontu, prevezena je avionom u bolnicu u New Yorku. Njezin suprug Liam Neeson zbog njezinog stanja napustio je snimanje filma u Torontu. Obitelj i prijatelji počeli su se okupljati na bdijenju uz njezin krevet u bolnici u New Yorku, pišu američki mediji.

Nakon nesreće se šalila i smijala te sama došla do hotelske sobe

Richardson je u trenutku nesreće bila na privatnim skijaškim lekcijama za početnike sa svoja dva sina, 13-godišnjim Michaelom Richardom Antonijom i 12-godišnjim Danielom Jackom. Ona je na vrhu staze za početnike izgubila ravnotežu i s glavom naprijed pala te se, bez da je po putu ikoga udarila, odsklizala do stajališta. Ubrzo je do nje došao i instruktor skijanja.

Nakon pada Richardsonova nije imala nikakvih vidljivih ozljeda, a nije niti krvarila. "Na svome putu do hotelske sobe se smijala i šalila, a do sobe je došla sama", rekla je glasnogovornica skijališta Catherine Lacasse, piše Guardian.

Majka Vanessa Redgrave

Tek nakon dva sata Richardson se počela žaliti na glavobolju te je prevezena u bolnicu blizu skijališta, a nakon toga i na intenzivnu njegu u Toronto. Ona dolazi iz glumačke obitelji, a majka joj je Vanessa Redgrave. Poznata je po glumi u Shakespeareovim dramama.

I.Kri.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.