HDZ-ovac koji je skršio službeni auto i pobjegao: "Gnjusno je što pišu o meni"

Screenshot: RTL

PROŠLOG tjedna, u noći s četvrtka na petak, u prometnoj nesreći gotovo u potpunosti je uništeno službeno vozilo Komunalnog društva Kostrena kojim je, prema tvrdnjama dvoje suputnika koji su zadobili lakše ozljede, upravljao direktor kostrenskog komunalca Tomislav Matić. Prema navodima suputnika, Matić se udaljio s mjesta nesreće i nije im pružio pomoć.

Matić je inače predsjednik kostrenskog HDZ-a, a na mjesto direktora KD-a Kostrena Matić je došao u mandatu bivše HNS-ovke Mirele Marunić kojoj je HDZ bio partner u vlasti.

"Tomislav Matić me nije kontaktirao, a sve informacije koje imam, imam od osoba koje su bile s njim u automobilu. Činjenica je da se nezgoda dogodila u noći s četvrtka na petak, prema mojim informacijama oko jedan sat ujutro, i da su suvozači morali sami ići na hitnu pomoć. Na sreću, nisu zadobili teže ozljede", izjavio je načelnik Dražen Vranić koji već sutra očekuje očitovanje direktora KD-a Kostrena na zakazanoj sjednici Skupštine KD-a. Vranić, ujedno i predsjednik Skupštine KD-a, ističe kako se prema novoj odluci KD-a iz lipnja službena vozila ne smiju koristiti izvan radnog vremena.

Matić pak poručuje da odlazi i iz komunalca i s mjesta šefa lokalnoga HDZ-a.

"Ne zbog toga što mi se pakira, ovo što su izašli mogu reći stvarno gnjusni naslovi u novinama da sam pobjegao s mjesta nesreće, da nisam pomagao suvozačima... Kao javna osoba i kao, hajmo reći, lokalni politički dužnosnik svjestan sam da je to bio jedan postupak koji nije bio primjeren i zbog toga ću podnijeti ostavke na te funkcije", izjavio je Matić za RTL.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.