HDZ-ovac koji je slupao službeni auto ima novi posao. I dalje je uhljeb

Foto: kd-komunalac.hr

DIREKTOR Komunalnog društva Kostrena Tomislav Matić, koji je u noći s četvrtka na petak službenim vozilom izazvao prometnu nesreću u kojoj su lakše ozlijeđene dvije osobe i uništen automobil kostrenskog komunalca, jučer poslijepodne kostrenskom načelniku Draženu Vraniću podnio je neopozivu ostavku na mjesto direktora KD-a Kostrena.

Također, Matić je dao svoju ostavku i na mjesto predsjednika kostrenskog ogranka HDZ-a jer, kako kaže, njegov postupak nije primjeren osobi koja obnaša javnu dužnost. Matić, međutim, negira da je pobjegao s mjesta nesreće.

"Kako se oko svega digla velika medijska hajka, a zbog euforije, činjenice ne dolaze na vidjelo, iz objave u novinama stječe se dojam da sam nakon nesreće pobjegao i ostavio suputnike na mjestu nesreće što apsolutno ne odgovara istini i to ću dokazati", kaže Matić u razgovoru za Novi list.

Još uvijek aktualni direktor Komunalnog društva Kostrena Tomislav Matić od 1. siječnja 2019. godine trebao bi se zaposliti u Komunalnom društvu Dobra iz Bakra. Također na mjesto direktora. Naime, prema informacijama dobivenim iz Grada Bakra, aktualni direktor KD-a Dobra zbog zdravstvenih je razloga zatražio odlazak s funkcije, zbog čega je prije dva mjeseca objavljen natječaj za novog direktora Društva, piše Novi list.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.