Mlada Amerikanka išla u posjet dečku u Kanadu. Oboje su nađeni mrtvi na cesti

Screenshot: Millennials United

MLADA Amerikanka i njezin dečko iz Australije pronađeni su mrtvi na autoputu nakon što su krenuli na turističko putovanje po kanadskoj pokrajini Britanskoj Kolumbiji, javlja CNN.

Chynna Noelle Deese (24) i Lucas Robertson Fowler (23) pronađeni su u ponedjeljak dvadesetak kilometara od Liard Hot Springsa u Britanskoj Kolumbiji.

Obje su smrti sumnjive, no istraga je tek na početku, rekla je za medije viša policijska službenica Janelle Shoihet.

Osim tijela nesretnog mladića i djevojke, pored mjesta događaja pronađen je i plavi kombi registracijskih oznaka iz Aberte. Policija sada pokušava utvrditi je li par vozio kombi te traži informacije od potencijalnih svjedoka.

Željeli su posjetiti nacionalne parkove u Kanadi

Fowler je živio u Britanskoj Kolumbiji i Deese mu je bila u posjetu jer su planirali turističko putovanje po zemlji. Majka mrtve djevojke Sheila Deese izjavila je za CNN kako im je plan bio kombijem putovati kroz Kanadu i posjetiti tamošnje nacionalne parkove.

"Imali su isplaniranu rutu. I, prema mom shvaćanju, kombi im se pokvario i tamo se dogodila tragedija”, rekla je majka za CNN.

Prema policijskim saznanjima, dvostruko ubojstvo dogodilo se između nedjelje i ponedjeljka ujutro. No još uvijek je nejasno je li zločin bio planiran.

Američke vlasti ponudile pomoć u istrazi

Američke vlasti ponudile su svoju pomoć u istrazi.

"Suosjećamo s obiteljima zbog njihovog gubitka. Promatramo lokalnu istragu te smo spremni ponuditi svaku pomoć”, rekli su iz State Departmenta.

Članovi Fowlerove obitelji, među kojima je i njegov otac, inače  inspektor u australskoj policiji, na putu su u Kanadu kako bi odvezli tijelo svog sina nazad u Australiju.

"Bili su stvoreni jedno za drugo”

"Katastrofalno je izgubiti nekog tako mladog i životnog, tko je putovao svijetom i samo uživao u životu do kraja”, stoji u izjavi Fowlerove obitelji.

"Imali su planove,bili su stvoreni jedno za drugo”, rekla je Sheila Deese told WSOC. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.