Otac dječaka kojeg je Michael Jackson navodno seksualno zlostavljao počinio samoubojstvo

OTAC dječaka koji je Michaela Jacksona svojedobno optužio za seksualno zlostavljanje, počinio je samoubojstvo. Kako prenose američki mediji, 65-godišnji bivši zubar s Beverly Hillsa, Evan Chandler, pronađen je mrtav u spavaćoj sobi svog luksuznog apartmana u Jerseyju.

Lokalna policija je izvijestila kako je Chandler pronađen u krevetu s propucanom glavom. U ruci je držao pištolj iz kojeg si je ispucao metak u lubanju. Samoubojstvo je počinio još 5. studenog, ali se za slučaj doznalo tek jučer. Čini se kako nije ostavio oproštajno pismo.

Izvor blizak obitelji je za New York Post otkrio kako se od vremena kad je bio aktualan slučaj seksualnog zlostavljanja njegova, tada 13-godišnjeg sina Jordana Chandlera, Evan Chandler podvrgnuo brojnim estetskim operacijama pa je postao gotovo neprepoznatljiv.

Podsjetimo, 1993. godine je Chandler policiji u Los Angelesu i u Santa Barbari prijavio kako je kralj popa zlostavljao njegovog sina Jordana. Jackson je nagodbom isplatio 15 milijuna dolara odštete, iako je tvrdio da zlostavljanja nije bilo. 

Ipak, Chandler je 1996. godine ponovno podigao tužbu, ovog puta tešku 60 milijuna dolara, protiv Jacksona i njegove tadašnje supruge Lise Marie Presley, tvrdeći da su oni prekršili raniji dogovor o tajnosti. Ta tužba je odbačena. Jordan danas ima 29 godina i nikada nije javno progovorio o navodnom zlostavljanju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.