Postoji snimka iz biogradskog kluba? Stolac se odbio od zida i pogodio zaštitara

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

SUDAC Županijskog suda u Zadru Hrvoje Visković obratio se medijima nakon što je završeno saslušanje dvojice privedenih koji se dovode u vezu s tučnjavom u noćnom klubu Aqua u Biogradu, prenosi Zadarski. Tijekom tučnjave je u nerazjašnjenim okolnostima smrtno stradao 54-godišnji zaštitar. Policija je došla na mjesto događaja temeljem dojave Hitne medicinske pomoći Biograd koja je pružala pomoć muškarcu. 

"Osumnjičenici se terete za kazneno djelo sudjelovanja u tučnjavi u kojoj je osoba smrtno stradala. Za danas su bila privedena dva osumnjičenika, jednom od njih je određen istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, dok je drugi pušten jer prema mojoj procjeni nema opasnosti njegovog utjecaja na svjedoke", rekao je Visković. 

Načelnikov sin pušten na slobodu

"Privedeni osumnjičenici su stari 30-ak godina, a još uvijek se ne znaju rezultati iz obdukcijskog mišljenja. Kad to doznamo, znat ćemo nešto više pa će se istraga moći širiti u nekom drugom pravcu ili se neće više širiti. Za sada je nesporno da je postojala tučnjava i da je jedna osoba smrtno stradala. Točan uzrok će se tek utvrditi. To je sve što vam za sada mogu reći", dodao je. 

Zadarski neslužbeno doznaje kako postoje snimke nadzorne kamere iz unutrašnjosti kluba na kojoj se može vidjeti ključan trenutak kad jedan od privedenih baca barski stolac koji udara u zid od koji se stolac odbija i pogađa zaštitara koji je preminuo. 

Navodno je upravo osoba koja je bacila stolac zadržana u istražnom zatvoru, dok je druga osoba puštena na slobodu. Zadarski piše kako sin općinskog načelnika Sv. Filipa i Jakova Zorana Pelicarića nije zadržan u zatvoru. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.