VIDEO Roditelji ovisnici se predozirali, nisu znali za sebe ni za dvije bebe na stražnjem sjedištu

Video, Screenshot: YouTube

UZNEMIRUJUĆI slučaj zanemarivanja djece dogodio se u Floridi. Bračni par se onesvijestio na prednjim sjedištima automobila od predoziranja drogom dok su njihove dvije kćeri u dobi od 18 i 5 mjeseci sjedile na stražnjem sjedištu.

Oko njih je pronađena velika količina droge koju su konzumirali prije nego su se onesvijestili.

Pronašli ih prvi jutarnji kupci

Kako piše ABC, policija je par uhitila na benzinskoj postaji oko 8 ujutro po lokalnom vremenu u mjestu Sarasota. Na nadzornim snimkama s benzinske postaje vidjelo se kada su William Ballard i Delaney Crissinger došli te kako je u to vrijeme vani još uvijek bio mrak.

Kupci koji su rano ujutro došli na benzinsku postaju su primijetili par u nesvijesti i dvoje djece na stražnjem sjedalu. Pozvali su policiju i blokirali njihov automobil svojim automobilima kako par ne bi mogao pobjeći.

Eric Roundtree koji je zaposlen u obližnjem restoranu i koji je bio tamo tog jutra rekao je: "Zapravo ne znamo što je ovisnost dok ne vidimo ovako nešto i to me jako rastužuje. Odrasla ste osoba i možete raditi što god hoćete, ali nemojte miješati svoju djecu u to. To dvoje nevine djece nisu trebali imati veze s ovim, ali sada su i ona potresena."

Pronađene velike količine droge, šprice kraj dječje hrane

Opasnosti od bijega ipak nije bilo, jer su bili u nesvijesti kada je policija došla po njih. Pretragom vozila policija je utvrdila kako su imali metamfetamina, heroina, fentanila, neke lijekove i pune šprice na podu odmah pokraj hrane za djecu.

Djeca su im oduzeta i trenutno su kod drugih članova obitelji.

Samo jedan u nizu slučajeva u SAD-u

Ovi nije prvi takav slučaj u SAD-u. Nedavno je u Ohiou pronađen par u nesvijesti na prednjem sjedištu dok je njihov sin bio na stražnjem. U listopadu je pronađena majka s djetetom u autu koja je također bila u nesvijesti, dok je dijete plakalo na stražnjem sjedalu.

U rujnu je majka sa svojom kćeri došla u trgovinu pod utjecajem droge te se u nekom trenutku onesvijestila.

Internetom se proširio video sa sigurnosne snimke na kojima djevojčica plačući pokušava probuditi svoju majku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.