Vedrana Rudan o Kosorici: Čula sam da je poludjela, da hoda, vrišti i napada cijele gradove

KNJIŽEVNICA Vedrana Rudan odradila je nezaboravno gostovanje na srpskoj televiziji B92, koje je kulminiralo kad je voditeljica upitala da komentira Jadranku Kosor.

Prvo je otkrila da joj je prijateljica Mirjana Krizmanić savjetovala da izvan zemlje ne blati Hrvatsku, ali se, kao i obično, Rudanica nije željela kontrolirati.

"Kosoricu uopće ne gledam, samo sam čula da je u zadnje vrijeme poludjela. Da hoda, da napada cijele gradove, da pleše, pjeva, vrišti, da je promijenila glas i stas...Osobno, smatram da je totalno nekompetentna za posao koji radi i da je intelektualno nevina. To je, na neki način, opravdava", rekla je Rudan.

U nastavku razgovora o premijerki ubacila je u još višu brzinu. "Ako je netko, uvjetno rečeno, retardiran, onda nije ni odgovoran za svoje ponašanje ni za svoj posao", dodala je.

Voditeljica emisije upozorila je nakon toga da se radi o prejakim riječima i ispričala se Jadranki Kosor. "Vi najprije provocirate, pa se ispričavate. Tipično srpski", odbrusila joj je Rudanica. 

Usprkos naoko teškim riječima, razgovor je uglavnom prošao u ugodnom tonu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.