Vozač (89) naletio na ženu (74) u Slavonskom Brodu. Pobjegao je, ona hospitalizirana

Ilustracija: Ivica Galovic/PIXSELL

U Slavonskom Brodu, na raskrižju Ulice Petra Svačića i Ulice Matije Gupca (kružni tok), 5. lipnja u 9:10 dogodila se prometna nesreća u kojoj je 74-godišnja pješakinja teško ozlijeđena.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo jer 89-godišnjak upravljajući osobnim automobilom prilikom skretanja udesno nije propustio pješakinju koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu te je došlo do udara automobila u nju i njenog pada na kolnik. Ozlijeđenoj 74-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć te je prevezena u bolnicu i zadržana na daljnjem liječenju, a ozljede su okvalificirane kao teške.

Nakon prometne nesreće 89-godišnjak je napustio mjesto događaja ne obavijestivši policiju, odnosno ovlaštenu osobu koja obavlja očevid, a čiji dolazak je trebao sačekati na mjestu prometne nesreće, objavila je policija. 

Policijski službenici su ubrzo pronašli 89-godišnjaka protiv kojeg podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.