Ovo je trenutno najgledaniji film na Netflixu, sami krojite njegovu priču

Screenshot: Youtube/Netflix

NETFLIX je 31. kolovoza ove godine izbacio novi interaktivni film - romantičnu komediju Choose Love, a prema podacima sa stranice FlixPatrol, to je trenutno najgledaniji film na Netflixu diljem svijeta.  

Choose Love prati mladu ženu Cami, čija veza s dugogodišnjim dečkom Paulom naleti na probleme kada se u njenom životu iznenada pojave dva nova muškarca, Jack i Rex. Jack je njena prva ljubav, a Rex je britanska rock zvijezda. Gledatelji tijekom filma donose odluke umjesto Cami, na temelju kojih mogu vidjeti jedan od 6 različitih završetaka. 

 

Glavne zvijezde filma su Laura Marano, Scott Michael Foster, Jordi Webber i Avan Jogia. Film je režirao Stuart McDonald. 

Unatoč visokoj gledanosti, Choose Love nije prošao dobro među kritičarima, koji su ga ocijenili s 33%. Prosječna publika je bila puno blaža i filmu je dala ocjenu od 62%. Courtney Howard je za časopis Variety napisala da su muškarci u filmu jednodimenzionalni, dok je Linda Holmes za NPR napisala da joj film djeluje kao da ga je pisala umjetna inteligencija. 

Choose Love je trenutno četvrti po gledanosti u Hrvatskoj, a ispred njega su Dnevnik Pauline P., na trećem mjestu, te The Grinch, na drugom mjestu, i film Awake s Jessicom Albom na prvom mjestu. 

Pročitajte više