Triler s Denzelom Washingtonom trenutno je jedan od najgledanijih filmova u Hrvatskoj

Screenshot: Youtube

NA Netflix je stigao Safe House i ugurao se na šesto mjesto najgledanijih filmova u Hrvatskoj. Riječ je o akcijskom trileru iz 2012. u kojem glavne uloge imaju Denzel Washington i Ryan Reynolds.

Radnja filma prati Tobina Frosta (Denzel Washington), bivšeg agenta CIA-e koji je postao odmetnik i jedan od najtraženijih ljudi na svijetu. Nakon što se preda američkom konzulatu u Cape Townu, biva prebačen u sigurnu kuću pod nadzorom mladog i neiskusnog agenta CIA-e Matta Westona (Ryan Reynolds).

Sigurnu kuću ubrzo napadnu strani plaćenici koji Frosta žele mrtvog. Weston i Frost jedva uspijevaju pobjeći, a Weston je prisiljen voditi Frosta kroz Cape Town dok pokušava otkriti tko stoji iza napada. Tijekom bijega, Weston shvaća da možda ne može vjerovati nikome, uključujući ni svoje nadređene u CIA-i. Dok se bore za opstanak, Frost i Weston razvijaju neobično partnerstvo, a Weston uči više o stvarnoj prirodi posla kojim se bavi.

 

Film je pun akcije, napetosti i intriga te istražuje teme izdaje, povjerenja i moralnih dilema unutar obavještajnih službi. Film na IMDB-ju ima ocjenu 6.7.

Pročitajte više