Warner Bros. radi na nastavku voljenog filma iz 90-ih u kojem je glumio Goran Višnjić

Screenshot: YouTube/Warner Bros.

NAKON 26 godina, studio Warner Bros. najavio je nastavak kultne romantične drame Practical Magic, u kojoj su glavne uloge igrale Sandra Bullock i Nicole Kidman. Poznate glumice trenutno su u pregovorima za uloge u novom filmu, potvrdio je Variety.

 

Bullock i Kidman su u kultnom filmu iz 1998. godine utjelovile sestre Sally i Gillian Owens, čija se obitelj stoljećima bavi magijom i uspjela je preživjeti lov na vještice. Obje sestre pokušavaju živjeti normalne živote i pronaći ljubav, no u tome ih sprječava kletva koja je bačena na njihovu obitelj. Naime, svaki muškarac koji se zaljubi u članicu obitelji Owens umrijet će prijevremeno.

Unatoč kletvi, Sally se udala i imala je dvije kćeri prije nego što je njezin muž poginuo u prometnoj nesreći. Sally je ostala živjeti u malom gradiću u kojem je odrastala uz svoju sestru i tete koje su vještice. Gillian, koja je bila željna pustolovina, napustila je gradić čim joj se pružila prilika.

Iako su se sestre s godinama razišle, obećale su si da će uvijek biti tu jedna za drugu. Nakon što Gillian završi u vezi s opasnim zlostavljačem, kojeg glumi Goran Višnjić, sestre ponovo udružuju snage kako bi ga se riješile.

Film je režirao Griffin Dunne, a napisali su ga Robin Swicord, Akiva Goldsman i Adam Brooks. Drama Practical Magic snimljena je prema istoimenom romanu spisateljice Alice Hoffman.

Warner Bros. je potvrdio da Goldsman piše scenarij za nastavak novog filma te da će Bullock i Kidman raditi kao producentice uz Denise Di Novi.

Pročitajte više