Barbara je četvrti put izvela himnu na proslavi Oluje u Kninu. Evo tko je ona

Screenshot: HRT/Instagram

HRVATSKA danas slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 29. obljetnicu vojno-redarstvene operacije Oluja. Središnja svečanost održala se u Kninu, a pažnju prisutnih i gledatelja koji su proslavu pratili putem malih ekrana privukla je pjevačica koja je izvela hrvatsku himnu.

Riječ je o sopranistici Barbari Suhodolčan Vrbički koja četvrti put pjeva himnu na proslavi Oluje. Ne krije da joj je ovo velika čast.

"Neopisiva mi je čast opet biti ovdje na ovom svetom mjestu, dobiti priliku još jednom zapjevati himnu na podizanju zastave s kninske tvrđave. Jako sam se obradovala i iznenadila kad sam ponovo dobila poziv.

To mi je nekako ujedno i znak da to što radim, dobro radim i da sam na neki način opravdala povjerenje koje mi je dano. Velika je čast kročiti na tvrđavu četvrti put, na ovaj izuzetno važan i dostojanstven dan. Zahvalna sam i ponosna do neba", rekla je Barbara uoči proslave Oluje za Zagorje.com

Tko je Barbara?

Rođena u Krapini, gdje je završila osnovnu i glazbenu školu (smjer flauta), a zatim je glazbeno obrazovanje nastavila na Glazbenoj akademiji u Zagrebu na studiju solo pjevanja. Dugogodišnja je vanjska suradnica Orkestra Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Kći je autora, glazbenika i glazbenog producenta Rajka Suhodolčana.

U Knin 2022. godine povela novorođenog sina

Pretprošle godine nastupila je nedugo nakon poroda. Pjevačica je na Instagramu objavila da je tada u Kninu bio i njezin novorođeni sin.

"Naši hrabri vojnici pobrinuli su se da naš mali sin sigurno stigne na tvrđavu dok mama pjeva. Kažu da je najmlađi i najslađi čovjek koji je ikad bio na kninskoj tvrđavi", napisala je uz fotografije vojnika koji nose kolica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.