Denzel Washington oduševio obožavatelje, na premijeru filma poveo cijelu obitelj

Foto: Profimedia

Iako je, kada je privatni život u pitanju, Denzel Washington poprilično samozatajan, ovoga puta, na opće oduševljenje njegovih obožavatelja, na filmski festival u Torontu je stigao s cijelom svojom obitelji.

Sa sobom je na crveni tepih povodom premijere The Piano Lesson, koji je ujedno njegov redateljski prvijenac, Washington poveo 73-godišnju suprugu Paulettu, ali i njihovo troje djece, sinove Johna Davida (40) i Malcolma (33) te kćer Katiju (37). Jedina osoba koja je nedostajala bila je kći Olivia, Malcolmova sestra blizanka.

Denzel i supruga u braku su 41 godinu

Denzel i Pauletta imaju jedan od najdugovječnijih i najskladnijih holivudskih brakova. Upoznali su se 1977. godine na snimanju televizijskog filma Wilma, a ljubav su, nakon što ju je tri puta prosio, ozakonili 25. lipnja 1983. godine.

Pauletta je za People otkrila koji je ključ njihovog uspješnog braka. "Nema tu tajne neke, jednostavno postoji jaka povezanost", rekla je te dodala da se na odnosu mora raditi. "Ne možeš samo gledati i promatrati, moraš raditi na tome ako želiš uspjeti", objasnila je Denzelova supruga. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.