FOTO Ovako Eden i Cruz iz Santa Barbare izgledaju danas

Foto: Profimedia

Ponovno su se okupili likovi iz serije Santa Barbara. 

Glumačka ekipa u Burbanku u Kaliforniji proslavila je 40. godišnjicu emitiranja prve epizode. Najviše pažnje privukli su Eden i Cruz. 

Eden i Cruz privukli pažnju fotografa

Obožavatelji serije nemaju priliku često vidjeti glumce, pa su se obradovali zajedničkim fotografijama Marcy Walker (62) i A Martineza (75), koji su utjelovili Eden Capwell i Cruza Castilla. 

Osim njih, stigli su i drugi glumci iz serije poput Lanea Daviesa koji je utjelovio lik Masona Capwella, Judith McConnell koja je bila Sophia Capwell te Louise Sorel koja je bila Augusta Lockridge.

Marcy se povukla iz javnosti, Martinez je nastavio glumiti

Santa Barbara je američka televizijska sapunica koja se emitirala na NBC-u od 30. srpnja 1984. do 15. siječnja 1993. Serija se vrti oko događaja u životu bogate obitelji Capwell iz Santa Barbare u Kaliforniji. U Hrvatskoj se serija počela emitirati krajem 90-ih. Snimljeno je preko 2100 epizoda koje su trajale po sat vremena. Serija se prikazivala u više od 40 zemalja.

Marcy je nakon slavne uloge napustila glumu. Povukla se iz javnosti, napravila je zaokret u karijeri i posvetila se vjeri. Martinez se nastavio baviti glumom nakon Santa Barbare, no popularnost koju je stekao ulogom Cruza nikad nije ponovio. Jednom je priznao da se premišljao oko uloge u Santa Barbari.

"Nisam bio siguran je li sapunica dobar odabir za mene, ali kad mi je redatelj objasnio sve o Cruzu, pristao sam jer je to lik koji ima veliko srce", rekao je ranije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.