Hana Huljić: Pozornica mi nije nedostajala, protiv svoje volje smo bili po medijima

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages/PIXSELL

HANA HULJIĆ GRAŠO je u rijetkom intervjuu progovorila o majčinstvu i kćerkici Albi.

"Biti majka za mene je nešto najljepše, ali ne planiram pauzirati svoju glazbenu karijeru. Već sam dosta puta otišla u studio u ovih proteklih godinu dana zbog raznih projekata, zbog dječjih pjesama za predstavu u Zagrebu, ali i zbog svojih solo pjesama", rekla je Hana za Dalmatinski portal pa otkrila kako izgleda njena svakodnevica s Albom.

"Nesvjesno pokušavam izmisliti pjesmice dok uspavljujem bebu. Kada Albu bilo tko drugi pokuša uspavati pitaju me 'Što joj pjevaš?', a ja ne mogu objasniti jer je to nešto što sam ja izmislila. Tako da baš imamo u planu jedan projekt dječjih brojalica i uspavanki, mama ih ima na stotine", otkrila je.

"Osjećam se jako ispunjeno. Preokrenula je i moj svijet, ali i svih oko mene. Alba je jedno jako veselo i nasmijano dijete. Na tome sam najzahvalnija, što je živa i zdrava. Drago mi je što je od malena, htjela-ne htjela okružena glazbom i okruženjem gdje je svi vole. Stoga ne čudi da već sada pokazuje interes za glazbom", dodala je Hana koja se ovih dana nakon pauze vratila nastupima. 

"Bliži se Albin prvi rođendan"

Sinoć je s ocem Tončijem izvela pop-misu na Melodijama Jadrana, no kaže da joj pozornica i nije baš nedostajala.

"Pozornica mi nije nedostajala, ali mi je drago da se vraćam. Nedostajalo mi je da sjedim za klavirom i pišem. Za mene je pozornica popratni dio onoga čime se bavim. Toliko smo bili u medijima, na neki način protiv svoje volje, da mi neki dijelovi oko toga nimalo nisu nedostajali", priznala je Hana pa dodala da se veseli ljetu s bebom.

"Veselim se ljetu jer je kasno došlo. Ovo je prvo ljeto gdje mogu staviti svoju bebu u more i s njom uživati u ljetnim radostima, a uskoro nam se bliži i prvi rođendan naše Albe. Bit će ovo uzbudljivo razdoblje kojem se veselim", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.