Travis Kelce progovorio o vezi s Taylor Swift: "Time me stvarno osvojila"

Foto: EPA

Nogometaš Travis Kelce i pjevačica Taylor Swift ne vole govoriti o svom privatnom životu. Međutim, nogometaš je sada u podcastu Bussin' With The Boys otkrio kada se zaljubio u Taylor i o tome kako je biti s njom u vezi.

"Želim držati stvari u privatnosti, ali u isto vrijeme, nisam ovdje da išta skrivam. To je moja cura. Moja dama. Ponosan sam na to. Samo ne želim svakoga pustiti u svoj privatan život i dati im mogućnost da ga komentiraju, znajući da sve što ona napravi završi na naslovnicama", rekao je. 

Otkrio čime ga je osvojila

Govorio je o početku veze i medijskim natpisima koji su uslijedili. "Nitko nije znao što se događa, stvarno smo bili posvuda. Držali smo to među nama koliko god smo mogli", kaže Travis, dodajući da su se stvari promijenile kada je Swift prisustvovala utakmici Kansas City Chiefsa.

Prisjetio se kada je Swift prvi put došla na utakmicu Chiefsa. Tada se družila s njegovom majkom Donnom u VIP loži. On joj je rekao da je može ugurati na tribine uz pomoć osiguranja, no da je ona "samo ušla kroz ulazna vrata". "Time me stvarno osvojila", rekao je te dodao kako je Taylor htjela biti na tribinama s obitelji i prijateljima.

"Vrlo je samosvjesna. Ona razumije takve situacije. I mislim da je to razlog zašto sam se zaista počeo jako zaljubljivati ​​u nju, koliko je iskrena u društvu prijatelja, obitelji. To može biti ludo za nekoga s toliko pažnje, a ona je jednostavno tako cool. Mogu joj se diviti, sigurno", kaže nogometaš.

Unatoč tome što je oko Swift cijelo vrijeme vladala medijska pomama, Kelce je objasnio da je ponosan na njihovu vezu i da dio privatnosti i dalje mogu zadržati za sebe. Ističe da su se mnogi navijači Chiefsa pretvorili u njene obožavatelja, kao i obrnuto. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.