Od prijateljstva do ljubavi: Keanu Reeves u vezi je s Alexandrom, evo tko je ona

Foto: EPA

SLAVNI glumac i glazbenik Keanu Reeves (59) nastupio je u Zagrebu sa svojim bendom Dogstar. 

Glumac već godinama nosi titulu "najveće dobrice Hollywooda", što ne čudi s obzirom na to da velik dio svoje zarade donira u dobrotvorne svrhe, često se druži s beskućnicima i iznimno je ljubazan i strpljiv sa svojim mnogobrojnim fanovima.

Keanu je već godinama u vezi s Alexandrom Grant (51). 

Tko je Keanuova partnerica?

Alexandra je umjetnica i filantropkinja iz Los Angelesa koja je održavala izložbe po cijelom svijetu. Rođena je u Ohiju, a od završetka koledža Swarthmore 1994. godine bavi se umjetnošću.

Poznata je po tome što u svom radu koristi govor i jezik te surađuje s piscima u izradi skulptura, fotografija, crteža i videoradova. Tako je upoznala i Keanua koji, osim što snima filmove, ima interesa i za poeziju.

Živjela je u Meksiku, Španjolskoj i Francuskoj, a njeni radovi izlagani su u Los Angeles County Museum of Art (LACMA), pariškoj Galerie Gradivi i njujorškom The Harris Lieberman Galleryju.

Grant i Reeves rijetko se pojavljuju skupa na javnim događanjima, no kad se to dogodi, rado poziraju na crvenom tepihu. Njih dvoje bliski su godinama, a surađivali su na knjizi Oda sreći 2011. godine, koju je napisao Reeves, a Grant je napravila crteže.

Od prijateljstva do ljubavi

Tijekom godina njihovo prijateljstvo pretvorilo se u romansu, ali o svojoj ljubavi ne vole govoriti javno. Jednom prilikom Grant su pitali kako je biti u vezi s nekim tako slavnim kao što je Keanu te je li teže prošetati crvenim tepihom s njim ili bez njega.

"Dobra stvar kod zaljubljivanja u odrasloj dobi je u tome što izgradite vlastitu karijeru prije no što veza počne. Tako je kod mene bilo. Osjećam se vrlo samouvjereno u svojoj vezi, osjećam se samouvjereno na crvenom tepihu i u dvoje i sama", rekla je za magazin People. Jedno drugome su, kaže, velika motivacija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.