Javio se francuski skakač koji je spolovilom srušio letvicu, evo što je rekao

Foto: Profimedia

Francuski skakač s motkom Anthony Ammirati, koji je propustio priliku za olimpijsko finale nakon što je njegovo spolovilo zapelo za letvicu, oglasio se nakon incidenta. "Pomalo sam razočaran jer nisam ništa pogriješio u trećem pokušaju na 5.70 metara. Nedostajalo mi je malo skakanja na treningu kako bih dobro uvježbao tehniku. Samo tehnički trening", rekao je Francuskom atletskom savezu, prenosi Unilad.

"Bio sam 100 posto fizički spreman, ali mi je nedostajalo malo skoka s motkom. Uvjeti su bili dobri. Prvi put sam započeo natjecanje bez ikakvog stresa. Kako sam bio totalni autsajder, imao sam samo jedan cilj, a to je komuniciranje s publikom. Samo mi je drago da mogu nasmijati ljude. I tko zna, možda je ovo početak nečeg nevjerojatnog", dodao je.

Postao viralna senzacija

Video je postao viralan na društvenim mrežama. "Nije najgora stvar na svijetu izgubiti zlatnu medalju na Olimpijskim igrama kad ste opremljeni francuskim baguetteom", "Suosjećam s njim", "Zamislite da ispadnete s OI-ja zbog ovoga. I komentatorima je bilo teško objasniti što se tu dogodilo", neki su od komentara.

Naime, nakon što je Ammirati srušio letvicu, komentatoru u prijenosu uživo rekao je: "Što se ovdje dogodilo?"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.