Joan Collins (91) objavila fotke s jahte, uživa na odmoru s 32 godine mlađim suprugom

Foto: Instagram

Joan Collins na Instagramu je objavila fotografije s odmora. 

91-godišnja glumica uživa u St. Tropezu sa suprugom Percyjem Gibsonom (59). Par je pozirao na luksuznoj jahti na kojoj su im se pridružili i njihovi prijatelji. 

"Prekrasna si, ti baš živiš život. Zaslužila si to", poručili su obožavatelji glumici u komentarima. Mnogi su joj pisali da izgleda fenomenalno. 

Jednom prilikom u razgovoru za strane medije glumica je otkrila tajnu dobrog izgleda. "Ne idite na dijetu, samo jedite manje. Ako trebate smršaviti nekoliko kilograma da biste stali u nešto, jedite kuhana jaja i brokulu tri dana. Ako morate grickati, jedite još brokule. Vježbajte, morate, koliko god to mrzili", rekla je.

Razlika u godinama im ne smeta

Inače, Joan je s Percyjem u braku od 2002. godine. Glumica je ranije u razgovoru za Fox News progovorila o razlici u njihovim godinama.

"Bili smo sjajni prijatelji prije nego što smo se vjenčali. Radili smo zajedno na predstavi. Uživali smo jedno u drugom. Družili smo se. I nastavili smo se družiti narednih godina. Pisali smo ljubavna pisma - to je bilo postepeno. I shvatili smo da smo na istoj valnoj duljini", kazala je Collins.

"On je zaista draga, ljubazna, prizemna osoba. Mnogi muškarci s kojima sam bila, a neću specificirati koji, bili su ili neurotični, pomalo neuravnoteženi, ili su upadali u različite probleme", dodala je. Mnogi su ranije isticali njihovu razliku u godinama, no za nju je to "samo broj" te je napomenula da "nikad nije prekasno" za pronaći ljubav u životu. "Tako se oboje osjećamo", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.